tisdag 20 juli 2010

Kanonvatten i älven, men långt mellan nappen! Värmen i vattnet inte positivt för fisket!

Trots detta så lyckades min fiskekompis PG dra sin andra lax för året 6,5 kilo
vägde laxen!  Stort grattis mannen, du om någon var värd den! Även Kjell "Gruff" Bohlin
fick sig en åktur under kvällen men tyvärr så  fastnade den fisken i botten och klev sedan av!(Trolig häktare) Nå, du fiskar åtminstone där fisken finns Kjell, du är helt klart på väg i rätt riktning! En finfin vattenföring hela kvällen, pendlande mellan 380-420 k!

En annan som lyckades få sig en lax under kvällen var Nils-Erik Hansson, även hans lax vägde 6,5 kilo! Grattis! Anders Ingels drog även han en lax under de 45 minutrarna som fiskarna var på gång! Hans lax vägde 6 kilo prick! Grattis grabbar!


Själv hade jag inte några kontakter med laxen denna kväll. Testade att fiska på "gubbhyllan" på Korallen under någon timme på sena eftermiddagen men där var det trögt så jag knallade tillbaks till fasta!

Ca 10 laxar var inregistrerade vid kontoret vid midnatt, dagens största var en fisk på 9,9 kilo!Men en som verkligen verkar vara på G är Mark Baerntzen från Danmark som återigen visade hur man lockar laxen till hugg. Spana även in den fluga som han fiskar med, lite annorlunda än de man är van att se. Hans lax togs i pumpgropen och vägde 6,3 kilo! Grattis!

Här kommer ett kort filmklipp på The danish salmonhunter Mark!Nya tag i morrn/ Godnatt!

Inga kommentarer :

Skicka en kommentar

Om du vill bidra med en kommentar, var vänlig signera med ditt namn: