måndag 3 augusti 2015

Klubbsjön | Det blir inte mycket bättre!

Som ni sett så har jag mest fiskat med min son på
sistone, vilket är fantastiskt roligt
och det har inte
funnits utrymme för "eget" fiske rent tidsmässigt! 

Laxsäsongen
gick i stå för mig, jag tappade både
ork och intresse för att trängas vid älven, att jag

sedan tappade de fiskar som jag lyckades kroka
gjorde inte saken bättre, 15 stycken
totalt och
flera som jag drillade hyfsat länge men
som alltid klev av.
Men att få tillbringa tid med "Smolten" vid sjön har varit rena spa- kuren för mig. Tre till fyra timmars fiske har det oftast blivit, och det har varit jag som signalerat att nu borde vi åka hem medan han velat stanna. Jag hoppas och vet att vi fått fina upplevelser som säkert kommer finnas kvar hos honom den dag jag inte finns mer, fångster är ju jättekul visst men våra diskussioner om allt annat som trollsländor,
myror, elaka bromsar, och inte att förglömma den där "jättefeta" grodan vi hittade på stigen ner till sjön har gett så mycket mer. Avslutningsvis så ligger storfiskaren i sitt rum och snusar, antagligen fick han lite material med sig från skogen ikväll som han nu bearbetar i sitt lilla huvud!4 kommentarer :

 1. Otroligt härligt att se er vara och fiske tillsammans !
  Nisse har en väldigt fin pappa, tack för en trevlig sida btw!
  Kom upp till boden och fiska lax nästa år!
  Mvh Mats

  SvaraRadera
  Svar
  1. Tack Mats- ja det är jättekul att han gillar att vara ute i naturen! Hoppas att han även i framtiden vill fiska med "gubben"!Tack för feedbacken, kämpar på så mycket jag hinner!

   Radera
  2. Tack Mats- ja det är jättekul att han gillar att vara ute i naturen! Hoppas att han även i framtiden vill fiska med "gubben"!Tack för feedbacken, kämpar på så mycket jag hinner!

   Radera
  3. Tack Mats- ja det är jättekul att han gillar att vara ute i naturen! Hoppas att han även i framtiden vill fiska med "gubben"!Tack för feedbacken, kämpar på så mycket jag hinner!

   Radera

Om du vill bidra med en kommentar, var vänlig signera med ditt namn: