Älvkarleby | En blöt men gemytlig kväll på älvens hala stenar!

Tack Chrille för att du frågade om vi skulle veva bort några timmar vid älven. Var precis vad jag behövde, även om knät är lite blått i dag. De hala stenarna/ klipporna gjorde varje förflyttning mer eller mindre livsfarlig. 


Flera av oss på plats hann med en marksyning eller två, innan kvällen avslutades. Skitvädret avskräckte nog många  från att fiska så vi var ett lagom stort gäng på jakt efter lax den här kvällen. 

Det kom upp ett gäng fina laxar, så stort grattis till några fiskare som tog sin/sina laxar för året. Jens drog två stycken fina fiskar, och Albin drog en, grymt kämpat!

När regnet ökade framåt 23- tiden och vattnet i älven sjönk packade jag i hop, att drilla fisk på det där stället skulle vara som en remake av "Bambi på hal is" med Tony i huvudrollen. Men fick jag något då? Enda kontakten för Berggren kom när linan strök över ryggen på en vakande lax. Nu ska den här gubben ladda om, förr eller senare så sitter det en där. (Mångårig erfarenhet)

Danne knep den här strax före midnatt, grattis!!Två kast behövdes för Jalle så satt den här på kroken. Grattis!Kommentarer