|I en annan del av Älvkarleby kämpade många svettiga män idag -få fick utdelning. Marcus Pedersen drog en fin lax, vikt 14,3 kg!

|Många kämpade på för att få laxen att nappa men i dag var det svårt!|

Kom ner till älven vid halv sju på kvällen, och parkeringen vid kontoret var i stort sett full av bilar. Värmen låg runt 26-27 grader i skuggan och vinden var obefintlig. Vid fasta fisket var det två stycken sportfiskare på plats,  på Korallen betydligt fler. Gick över hängbron och hade tänkt att testa Gubbhyllan men fortsatte upp mot Korallens spets. Där var vi runt 10-12 stycken som turades om att fiska av poolen, men utan något resultat.


Ett antal vak var det under kvällen men ingen av dessa fattade tycke för det som erbjöds. Testade Holgers nacke ett par svängar också men utan resultat.

Men för Markus Pedersen blev det resultat, på Holgers nacke på korallsidan nappade en riktigt fin lax som efter en skön fight fick syna håven. Vikten 14,3 kg! Grattis till en kanonfin firre! (Filmklipp från detta kommer under morgondagen) När jag for från älven strax före midnatt så var bara tre laxar inskrivna! För mig blir det nu flugbindning och lite vila men kör vidare i nästa vecka!

Skitfiske på er!


|Grattis Markus till en kanonfin lax!|

Kommentarer