Pimpel/Ismete | Hubo - i dag bröts nollan för Mackan! Stort grattis!

Idag stod Hubo-Långsjön på schemat med Stefan Hising och Anders Ingels, grabbarna kom och hämtade upp mig 20 över 6 denna för årstiden varma torsdags-morgon. Vi var framme strax före halv åtta och då startade vi med att rigga upp våra spön, alla körde 2 två  spön var förutom jag som valde ett, det räcker, så totalt låg det ute 11 spön när vi väl var igång allihopa som skulle fiska.


Det tog nån timme sen plingade det till på första spöt, min tur var det, men kort är gott brukar man säga, Ingels hade nått som var där o tuggade precis efter, sen spräcktes nollan av Martinell, som också utökade en stund efter det!


Sen kom det upp nån ströfisk runtom och det plinga o plonga lite på våra spön runt-om oss men utan resultat, tiden rullade vidare och mot eftermiddan när solen var på väg ner igen så plingade det till, min tur igen, lät de plinga till ordentligt sen ramlade spöt och då blev det lite panik, men spöt låg kvar och fisken var kvar och kom hela vägen upp ur hålet, 2.2kg regnbåge fick syna  världen ovan isen! Det blev lugnt en stund till sen var det dags
för Ingels att bryta sin nolla efter ett par bommar han med,
samtidigt som vi ska kolla in hans drillning ropar Hising efter
mig, Mackan(!!!!!)  - Din tur nu igen!!


Bara börja kuta då och hoppas man skulle hinna med, även denna fick syna
världen ovan isen och det var en regnbåge på 2.4kg! Ingels lyckades också
få sin regnbåge upp på isen !  Det var ganska mycket aktivitet i perioder
denna dag och det verkar som man måste hålla sig borta ifrån spöna
på denna blank-is som ligger i Hubo just nu!
Skitfiske & Gott nytt år !!
// Mackan

Kommentarer